NederlandsDeutschEnglish
Afhalen op Urk mogelijk! GRATIS verzending boven de € 75,-  Gekoeld en binnen 1-3 dagen thuisbezorgd   Kies zelf uw dag van bezorging   Veilig betalen met iDeal

Privacyverklaring

Artikel 1. Bedrijfsnaam

Als u zich niet prettig voelt omtrent het gebruik van uw gegevens door InterSeafood.nl, neem dan gerust contact op!

  • Info@interseafood.nl
  • Hellenbergstraat 3
  • 4024 HD  Eck en Wiel
  • KvK-nummer: 75539179
  • BTW nummer: 860317006B01
  • E-mailadres: info@interseafood.nl

Artikel 2. Doelgegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door InterSeafood.nl. Deze worden hieronder toegelicht.

  1. Contact opnemen 
    Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met nl via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en projectomschrijving.
  2. Analytics 
    De website van nl verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van uw website bezoek of de pagina’s die u veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om u in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

Artikel 3. Ontvangers

De gegevens die InterSeafood.nl ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

  1. Meerdanonline
    De e-mail van nl wordt gehost bij meerdanonline. Als u contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van meerdanonline.
    De website en back-ups van de website worden gehost bij meerdanonline. Gegevens die u achterlaat op de website van InterSeafood.nl zijn op de servers van meerdanonline opgeslagen.

Artikel 4. Opslag periode

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door InterSeafood.nl, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

  1. Contact opnemen 
    Op het moment dat u contact opneemt met nl via mail, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld je naam, bedrijfsnaam en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
  2. Analytics 
    De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.
  3. Inactieve accounts 
    Accounts die langer dan één (1) jaar niet gebruikt zijn worden automatisch verwijderd.
  4. Bestellingen in behandeling
    Bestellingen die niet zijn betaald en mogelijk ingetrokken door de klant worden na twee (2) weken automatisch verwijderd.
  5. Mislukte bestellingen
    Bestellingen die niet zijn betaald en mogelijk ingetrokken door de klant worden na twee (2) weken automatisch verwijderd.
  6. Geannuleerde bestellingen
    Geannuleerde bestellingen zijn niet betaald en mogelijk geannuleerd door de winkeleigenaar of klant worden na twee (2) weken automatisch verwijderd.
  7. Voltooide bestellingen
    Voltooide bestellingen worden één (1) jaar na bestelling automatisch verwijderd.

Artikel 5. Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door InterSeafood.nl of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord en daar waar mogelijk met tweestap verificatie. Bij deze tweestap verificatie wordt een code vanuit de software gegenereerd en verstuurd naar InterSeafood.nl. Deze code dient gebruikt te worden tijdens het inlogproces. De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van InterSeafood.nl privé is. U herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de URL.

Artikel 6. Uw rechten

  1. Recht op inzage 
    U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij nl vastgelegd en bewaard worden. Dit doet u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met InterSeafood.nl. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.
  2. Recht op rectificatie
    Kloppen uw gegevens niet? Of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door nl. Uw gegevens omtrent de nieuwsbrief kunt u aanpassen via de daarvoor bestemde URL onderaan elke mail.
  3. Recht op overdracht 
    Mocht u de gegevens nodig hebben die bij nl opgeslagen liggen in het geval u overstapt naar een andere partij of dienst, dan heeft u het recht op overdracht. Hierbij dient InterSeafood.nl al uw gegevens over te dragen aan de andere partij.
  4. Recht op wissen van gegevens
    Wilt u niet langer dat uw gegevens bij nl vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens.
  5. Recht op het indienen van een klacht
    U heeft het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat nl niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl.
  • Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
    Wilt u niet dat nl uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via Info@interseafood.nl onder toezending van een kopie legitimatiebewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, legitimatienummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

Artikel 7. Geautomatiseerde besluitvorming

InterSeafood.nl neemt geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van InterSeafood.nl) tussen zit.

Artikel 8. Plichten

InterSeafood.nl verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van InterSeafood.nl via e-mail. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan InterSeafood.nl de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met InterSeafood.nl met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd.

InterSeafood.nl behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer InterSeafood.nl dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van InterSeafood.nl te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

  • Info@interseafood.nl
  • Hellenbergstraat 3
  • 4024 HD  Eck en Wiel
  • KvK-nummer: 75539179
  • BTW nummer: 860317006B01

Afhalen op Urk

U kunt uw bestelling afhalen van dinsdag t/m vrijdag van 13:00 tot 14:00 uur.

InterSeafood afhaaladres
Nijverheidspad 2c
8321 DV Urk

Bezorgdata

U kunt uw bestelling laten bezorgen op woensdag t/m zaterdag.

Verkoop landen

Nederland
België
Duitsland

Sluit Menu
×
×

Winkelmand