Klantbeoordeling

Uw mening telt!
Fijn dat u even de tijd wilt nemen om uw ervaring over onze dienstverlening met ons te delen. Hiermee kunnen wij onze producten en diensten verder verbeteren.

Ervaringen van onze klanten

Ff garnalen halen

5,0 rating
mei 29, 2020

Vriendelijk bediening en feet bacj

Henk

Kibbelingmix-populair

5,0 rating
mei 24, 2020

Snel geleverd goede kwaliteit en optijd in huis

Bw Koops

Mening over het produkt en verzending

5,0 rating
mei 15, 2020

Wat een kwaliteit en verzorging van de stoofpaling die wij hebben mogen ontvangen. De eerste hap en van de laatste hap was ik er achter gekomen dat ik vergeten was het product te proeven.. Gaarne nog eens zo’n portie da ik kan proberen te proeven.
Het was in een woord geweldig.
Jan Droogendijk.

Jan Droogendijk

Super verse vis

4,0 rating
mei 15, 2020

Heerlijke vis besteld en top geleverd. Mooie box met koelelementen. Top top top. Zalm heerlijk vers en vet. Kan niet wachten op het betere weer, want de gamba’s en zalm gaan lekker op de bbq. Volgende keer zeker weer. By the way…
Super vriendelijk contact voor vragen enz.

Schöttelndreier

Red snapper

4,0 rating
mei 1, 2020

Goed verpakt . Maar de vis leek niet echt red snapper. Snel bezorgd.

V Profas

Levering vis

5,0 rating
april 23, 2020

Prima verzorgd in isoverpakking
Heerlijke tongetjes
Ga zeker weer bestellen

Jan de Jong

Kuit

5,0 rating
maart 20, 2020

Top levering

Henderik

Beoordeling

5,0 rating
maart 9, 2020

Verzending van het product ,snelle levering
Prima verpakt en goed gekoeld
Voor mij zeker voor herhaling vatbaar

Fred Noorlander

top

4,0 rating
maart 1, 2020

wat via de plaatselijke vishandel niet kon, kan hier wel… een kilo kabeljauwkuit…een niet alledaags product… heerlijk gestoomd en dan gebakken in roomboter 😀
enige minpuntje… een enorme doos voor een klein pakketje, dat zou economischer en afvalbesparender kunnen, verder alleen maar top!

Michel Lagerwaard

Snel geregeld

5,0 rating
februari 27, 2020

Top service..alles was snel geregeld om het optijd binnen te krijgen

Ageeth

Bestelling gedaan

5,0 rating
februari 11, 2020

Netjes op tijd geleverd lekkeren verse vis

Gerie