Klantbeoordeling

Uw mening telt!
Fijn dat u even de tijd wilt nemen om uw ervaring over onze dienstverlening met ons te delen. Hiermee kunnen wij onze producten en diensten verder verbeteren.

Ervaringen van onze klanten

Prima gekoeld en op tijd

Rated 5 out of 5
oktober 24, 2020

15 kilo vis komt netjes en goed gekoeld via de post precies op tijd aan. Dit maakt dat alles volgems planning verloopt.
Top!!

Ferdinand

Mooi assortiment en nette prijzen

Rated 5 out of 5
oktober 23, 2020

Ik bestel hier regelmatig. Het assortiment is groot! prijzen vind ik redelijk en levering is ook op redelijke termijn. Verpakking in piepschuim dozen met ijs. De vis komt heel goed, bevroren of gekoeld, aan. Al met al prima! Aanrader; emmertje haring!

Johan

Goed verpakte verse vis aan huis

Rated 3 out of 5
oktober 23, 2020

De vis komt bevroren binnen middels een vrieskou met elementen. Kg zalmzijde heb ik direct geportioneerd en ingevroren. Makreelfilets gegeten, heerlijk maar let op want de middengraat zit er nog in. Heb nog niet alles gegeten

desiree

Haring emmertje 40 stuks

Rated 4 out of 5
juli 13, 2020

Ik had de leverdatum op donderdag gezet maar ze werden woensdag al geleverd, wat mij niet zo goed uit kwam. Maar het zij jullie vergeven, de haring was, nadat we die zelf voor de eerste keer schoongemaakt hadden, SUPER LEKKER! Dit gaan we vaker doen! En niet duur!

Henk H

Ff garnalen halen

Rated 5 out of 5
mei 29, 2020

Vriendelijk bediening en feet bacj

Henk

Kibbelingmix-populair

Rated 5 out of 5
mei 24, 2020

Snel geleverd goede kwaliteit en optijd in huis

Bw Koops

Mening over het produkt en verzending

Rated 5 out of 5
mei 15, 2020

Wat een kwaliteit en verzorging van de stoofpaling die wij hebben mogen ontvangen. De eerste hap en van de laatste hap was ik er achter gekomen dat ik vergeten was het product te proeven.. Gaarne nog eens zo’n portie da ik kan proberen te proeven.
Het was in een woord geweldig.
Jan Droogendijk.

Jan Droogendijk

Super verse vis

Rated 4 out of 5
mei 15, 2020

Heerlijke vis besteld en top geleverd. Mooie box met koelelementen. Top top top. Zalm heerlijk vers en vet. Kan niet wachten op het betere weer, want de gamba’s en zalm gaan lekker op de bbq. Volgende keer zeker weer. By the way…
Super vriendelijk contact voor vragen enz.

Schöttelndreier

Red snapper

Rated 4 out of 5
mei 1, 2020

Goed verpakt . Maar de vis leek niet echt red snapper. Snel bezorgd.

V Profas

Levering vis

Rated 5 out of 5
april 23, 2020

Prima verzorgd in isoverpakking
Heerlijke tongetjes
Ga zeker weer bestellen

Jan de Jong